Om Aptors utbildningar

Kunskap ger resultat!

Utbildning är en viktig del i vår strävan att uppnå bästa möjliga, långsiktiga resultat hos våra kunder. Målet med våra utbildningar är att stärka din position genom att överföra vår kunskap. Vår uppgift är att säkerställa att användningen av standarder blir en lönsam investering för våra kunder.

Klicka dig vidare i menyn till vänster för att läsa mer om respektive utbildning.

Öppen utbildning

Hos Aptor kan du ta del av flera olika utbildningar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Våra öppna utbildningar är ett bra tillfälle för dig som kund att nätverka med andra som har liknande utmaningar som du. Längst ned på denna sida har du möjlighet att boka din utbildning. Glöm inte att ta del av våra anmälningsvillkor.

Företagsanpassad utbildning

Varje organisation och verksamhet har olika behov vid olika tillfällen. När du är i behov av kunskap som är mer anpassad för just er verksamhet, alternativt att ni är fler som behöver utbildning, tar vi gärna fram en företagsanpassad utbildning.

Webbutbildning

Aptor erbjuder webbutbildning inom miljö och arbetsmiljö. Det finns flera fördelar med att välja en webbaserad utbildning. Ni sparar både tid och pengar i form av resor, samtidigt som medarbetarna kan utbilda sig när det passar bäst och framförallt i sin egen takt. Dessutom kräver en webbutbildning att deltagarna är mer aktiva i sin egen utbildning, vilket främjar inlärningen. Läs mer om våra webbutbildningar genom att klicka på länkarna nedan.

Grundläggande miljöutbildning

Grundläggande arbetsmiljöutbildning

Grundläggande miljölagstiftning

Buller i arbetsmiljön

Krisstöd på arbetsplatsen

  Förfrågan om företagsintern utbildning

  Förfrågan om företagsintern utbildning:


  Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.Läs mer här

  Spamskydd *

  För att skydda oss mot automatiserad skräppost ber vi dig vänligen fylla i kombinationen i fältet:

  captcha