Om Aptors utbildningar

Utbildning är en viktig del i vår strävan att uppnå bästa möjliga, långsiktiga resultat hos våra kunder. Målet med utbildningarna är att stärka din position genom att överföra vår kunskap. Vår uppgift är att säkerställa att användningen av standarder blir en lönsam investering för våra kunder. Kunskap ger resultat!

Läs mer om respektive utbildning genom att klicka dig vidare i menyn till vänster eller anmäl dig till en utbildning längre ned på sidan. Alla våra utbildningar kan skräddarsys och utföras som företagsanpassad utbildning för att uppfylla just era behov.

Öppen utbildning

Hos Aptor kan du ta del av flera olika utbildningar inom områdena kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Våra öppna utbildningar är ett bra tillfälle för dig som kund att nätverka med andra som har liknande utmaningar som du. Längst ned på denna sida har du möjlighet att boka din utbildning direkt. Glöm inte att ta del av våra anmälningsvillkor.

Företagsanpassad utbildning

Varje organisation och verksamhet är unik, med olika behov, vid olika tillfällen. När du är i behov av kunskap som är mer anpassad för just er verksamhet, alternativt att ni är fler som behöver utbildning, kan vi ta fram en företagsanpassad utbildning. Dessa utbildningar skräddarsys helt utifrån era önskemål.

Webbutbildning

Aptor erbjuder webbutbildningar inom grundläggande miljö och grundläggande arbetsmiljö. Det finns flera fördelar med en webbaserad kurs. Ni sparar ni både tid och pengar i form av resor och medarbetarna kan utbilda sig när det passar och i sin egen takt. Dessutom kräver en webbutbildning att deltagarna är mer aktiva i sin egen utbildning, vilket främjar inlärning. Våra webbutbildningar ges till förmånliga priser, där mängdköp av licenser ger er ytterligare rabatt.

Läs mer om vår Grundläggande miljöutbildning på webben

Läs mer om vår Grundläggande arbetsmiljöutbildning på webben

AFA-godkänd utbildningsanordnare

Aptor är AFA-godkända utbildningsanordnare, vilket innebär att företag kan söka ekonomiskt stöd för att gå våra utbildningar i arbetsmiljö. Det gäller både öppna och företagsanpassade utbildningar samt webbutbildningar. Här kan du läsa mer om hur man ansöker och vilka typer av utbildning som omfattas.

Boka utbildning

Välj utbildning i listan nedan:

Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.Läs mer här
Spamskydd *

För att skydda oss mot automatiserad skräppost ber vi dig vänligen fylla i kombinationen i fältet:

captcha