Webbutbildning – Grundläggande miljö

Hos Aptor hittar ni webbutbildningar inom miljö och arbetsmiljö som komplement till traditionella, öppna utbildningar. Ni slipper onödiga resor i samband med utbildningstillfällena och sparar även tid och pengar med en webbutbildning. Att välja en webbutbildning ger möjlighet att själv välja var och när utbildningen sker och deltagaren kan gå utbildningen i sin egen takt.

Om webbutbildningen Grundläggande miljö:

Utbildningen ger grundläggande kunskap för att förstå och hantera den egna miljöpåverkan och för att kunna ifrågasätta och påverka företagets miljöpåverkan. Deltagaren kommer efter avslutad kurs ha de motsvarande kunskaper som krävs för medarbetare i ett företag med ledningssystem enligt ISO 14001.

Vem vänder sig webbutbildningen till?

Utbildningen vänder sig till medarbetare, chefer och andra som arbetar med miljöfrågor och som behöver grundläggande kunskaper inom detta område. Utbildningen ger möjlighet att planera sin utbildning och tid själv utan att övriga arbetsuppgifter behöver påverkas. Vi rekommenderar även webbutbildning för de företag som behöver mängdutbildning och inte har möjlighet att skicka alla medarbetare på ”öppna” kurser.

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs.

Ur utbildningsprogrammet:

  • Allmänt om miljön och viktiga årtal
  • Miljöproblem
  • Hållbar utveckling
  • Miljöarbete i Sverige
  • Företagets miljöarbete

Bara tre snabba steg till en interaktiv och nyttig inlärning:

  • Kontakta oss via telefon eller e-post
  • Sänd över deltagarens namn, efternamn, e-postadress samt företagsuppgifter
  • Aptor skickar en inbjudan till utbildningen via e-post. Efter avklarad utbildning, erhåller deltagaren ett kursintyg direkt!

Längd: Ca. 2 tim

Pris: 690 kr ex. moms. / Licens
Vid köp av fler än 10 licenser tillkommer mängdrabatt.

Företagsanpassad webbutbildning:

Letar ni efter en webbutbildning med er logga, era profilfärger och företagsspecifikt innehåll? Vi erbjuder en företagsprofilerad utbildningsportal där vi kan anpassa kursinnehållet efter era behov. I er utbildningsportal kan ni samla alla era interna webbutbildningar eller låta oss vara behjälpliga med framtagning av helt nya utbildningar!

Kontakta oss