Vibrationer i arbetsmiljön, webbutbildning

Om webbutbildningen:

Det finns många arbetsmiljöer där det förekommer vibrationer som kan vara skadliga för arbetstagarna. Det är arbetsgivaren som har ansvar för att föreskriften om vibrationer följs men det är av största vikt att arbetstagaren har rätt kunskaper för arbete där risk för vibrationsexponering förekommer.

Genom denna vibrationsutbildning på webben får deltagaren kunskap om vad vibrationer är, vad lagstiftningen ställer för krav och vilka risker det finns med vibrationsexponering. Vi kommer också att gå igenom hur du kan förebygga vibrationsexponering, vad arbetsgivaren har för ansvar och vad arbetstagaren har för ansvar.

Vem vänder sig webbutbildningen till?

Denna utbildning riktar sig till dig som arbetar, eller kommer att arbeta, i en arbetsmiljö där risk för vibrationsexponering förekommer. Du kan förhindra att övriga arbetsuppgifter påverkas, eftersom du själv planerar var och när utbildningen ska genomföras. Vi rekommenderar också webbutbildning som alternativ till de företag som behöver skicka många medarbetare på utbildning, men inte har möjlighet att använda sig av ”öppna” kurser.

Förkunskaper:

Det krävs inga förkunskaper för denna webbutbildning.

Ur utbildningsprogrammet:

 • Vad är vibrationer?
 • Grundläggande lagstiftning
 • Risker med vibrationer
 • Förebygg vibrationer
 • Mätning av vibrationer
 • Medicinska kontroller
 • Arbetsgivarens ansvar
 • Arbetstagarens ansvar

Bara tre snabba steg till en interaktiv och nyttig inlärning:

 • Kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret nedan
 • Sänd över deltagarens namn, efternamn, e-postadress och företagsuppgifter
 • Aptor skickar en inbjudan till utbildningen via e-post och direkt efter avklarad utbildning erhåller deltagaren sitt kursintyg i utbildningsportalen!

Längd: Ca. 2 tim

Pris: 690 kr ex. moms. / licens
Vid köp av fler än 10 licenser tillkommer mängdrabatt.

Denna utbildning går även att få företagsanpassad. Fyll i era kontaktuppgifter nedan för att göra en beställning eller för att få ytterligare information om utbildningen.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Aptor AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att administrera ditt konto och tillhandahålla begärda produkter och tjänster. Vi måste lagra och behandla dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla det begärda innehållet. Om du ger ditt medgivande till lagring av personuppgifter ska du markera kryssrutan nedan.
Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra produkter och tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig.

Missa inte webbutbildningen Buller i arbetsmiljön