Webbutbildning ”Vibrationer i arbetsmiljön”

2023-05-16

Arbetsmiljöverket genomför just nu en stor satsning för att förebygga vibrationsskador från handhållna maskiner. Exempel på sådana maskiner är; slipmaskiner, tigersågar, motorsågar, bilningsmaskiner, mutterdragare och gräsklippare. Arbetsmiljöverket kommer att genomföra kontroller av tillverkare. De kommer även inspektera och kontrollera att arbetsgivare gör tillräckligt för att förebygga riskerna för vibrationsskador. 

Källa: Förebygg vibrationsskador – Aptor

Vi på Aptor tar arbetsmiljö på största allvar och erbjuder därför vår webbutbildning ”Vibrationer i arbetsmiljön” till reducerat pris t.o.m 26/5-2023. Uppge koden vibarb2023 i samband med beställningen för att ta del av rabatten på 20%. 

Varför webbutbildning?

Aptor ser ett behov och en önskan om vidareutveckling inom företag, men att företag har svårt att hitta tid för ”klassrumsutbildning”. Lösningen är enkel. En webbaserad utbildning sparar tid och pengar i form av resor samtidigt som medarbetarna kan utbilda sig när, och var, det passar dem och verksamheten bäst. Utbildningen kan dessutom genomföras i medarbetarens egen takt. En riktig win-win med andra ord. 

Besök Vibrationer i arbetsmiljön, webbutbildning – Aptor – ISO-konsult och gör din beställning.

Bild med en laptop, anteckningsbok, penna och med en mugg och en vas blommor i bakgrunden