• Aptor - Konsultstöd inom verksamhetsutveckling

 • Företagsanpassad utbildning

  Läs mer om våra utbildningar och hur vi kan anpassa dessa

 • Vi kan ledningssystem

  Vi hjälper dig att bygga, förnya eller förbättra ert ledningssystem.

 • Certifiering

  Vi ser till att du får ett certifierat ledningssystem i rätt tid och med rätt resurser.

 • ISO-Akademin

  Målet med utbildningarna är att stärka din position genom att överföra vår kunskap till dig.

 • ISO-Akademin

  Aptor erbjuder ISO-Akademin med utbildningar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 • Lagportalen

  Lagstiftning inom flera olika områden alltifrån svenska lagar och myndighetsföreskrifter till EU-direktiv och branschrekommendationer.

 • It-stöd

  Vi hjälper er genom att rekommendera det eller de It-stöd som ger er den bästa lösningen utifrån era individuella behov.

Företagspresentation


Aptor är ett konsultföretag inom verksamhetsutveckling. Vår affärsidé är att erbjuda företag och organisationer ett tydligt tjänsteutbud i samband med utveckling av deras verksamhetsprocesser. Utbudet består bl.a. av ledningssystem, utbildning och IT-stöd. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi produkter och tjänster som stödjer deras verksamhet.

Vår kunskap och förmåga att skapa lösningar ska ge kunden förutsättningar att göra fler affärer. 

Vi vill att våra kunder ska uppfatta oss som en seriös och kompetent leverantör med positiva värderingar beträffande livskvalitet, humor och prestigelöshet. 

AFA-godkänd utbildningsanordnare

Aptor är AFA-godkända utbildningsanordnare, vilket innebär att företag kan söka ekonomiskt stöd för att gå våra utbildningar i arbetsmiljö. Det gäller både öppna och företagsanpassade utbildningar samt webbutbildningar. Här kan du läsa mer om hur man ansöker och vilka typer av utbildning som omfattas.

Aptor, ett bolag i Lexicon-gruppen

Från och med 1 mars 2014 ingår Aptor AB i ett samarbete med Lexicon där Aptor agerar som ett specialistbolag med ansvar för ledningssystem och utbildning inom bland annat kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 

Lexicon, som grundades 1979, är Sveriges största privatägda företagsutbildare. Gruppen omsätter närmare 300 miljoner kronor och har ca 200 medarbetare. Lexicon har ca 30 utbildningscenter över hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder.

Lexicon erbjuder utbildningar inom ledarskap, kommunikation, försäljning, service, projekt, affärsmannaskap, personlig effektivitet och service management. Under 2014 kommer Aptor att tillföra kompetens inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö etc. Utöver utbildningar finns i Lexicon-gruppen IT- och affärskonsulter som tillför hög kompetens och specialistkunskap inom sina respektive områden.

Vi ser med tillförsikt ser fram emot att erbjuda våra befintliga och blivande kunder en tjänste- och produktportfölj som ingen annan i vår bransch kan göra.

Vill du veta mer om , klicka på länken nedan eller kontakta oss: 08-410 079 91.

www.lexicon.se